Ispisna rješenja

Ispisna rješenja prilagođavamo potrebama korisnika kako bismo ponudili uređaj koji potpuno zadovoljava mjesečni volumen. Pravilnim odabirom pisača možemo vam ponuditi najnižu cijenu ispisa.
Od proizvođača predlažemo Brother za manje grupe i Kyocera pisače za veće grupe. Naravno da možemo ponuditi  Canon, HP i Epson uređaje, ali imamo odlična iskustva s predloženim pisačima. Servisna mreža za oba proizvođača je odlično organizirana, a sami pisači imaju 3 godine jamstva.

Uredi s 1-3 zaposlenika i volumenom ispisa do 500 str/mjesečno

Ovaj tip korisnika najčešće koriste kolor multifunkcijske pisače s spremnicima za punjenje tinte putem bočica. Cijena takvih uređaja je oko 200€, a bočice tinte su 8-10€ po komadu za ispis od otprilike 5.000-6.500 stranica. Samim time ovo je najpovoljnije rješenje za ispis. Uređaji imaju funkciju ispisa, kopiranja i skeniranja.

brother-dcp-t520 s tintama

Uredi s 5-10 zaposlenika i volumenom ispisa
od 1.500 - 3.500 str/mjesečno

Ovaj tip korisnika najčešće koriste mono laserske multifunkcijske pisače . Cijena takvih uređaja su od 230-500€. Radi laserske tehnologije ispisa brzine su im od 20-40 stranica u minuti. Posebnost ovih pisača je da mogu koristiti tonere visokog kapaciteta od 3.000 do 8.000 stranica. Samim time radi velikog broja ispisnih stranica po toneru uređaji imaju vrlo povoljan ispis (0.004€/str) . Uređaji imaju funkciju ispisa, kopiranja i skeniranja s automatski uvlakačem papira. Spajaju se u mrežnu okolinu tvrtke.

pisac-brother-dcp-L5500dn

Uredi s više od 10 zaposlenika i volumenom ispisa
preko 3.500 str/mjesečno

Veći uredi koriste laserske pisače visokih performansi. To se najviše odnosi na brzinu ispisa i servisni interval uređaja. Cijena takvih uređaja su od 800€ pa na više. Ova vrsta uređaja koristiti tonere visokog kapaciteta (15-20.000 stranica), a servisni intervali su tek na 200.000 stranica. Uređaji imaju funkciju ispisa, kopiranja i skeniranja s automatski uvlakačem papira. Spajaju se u mrežnu okolinu tvrtke. 
Mogu biti mono ili s kolor ispisom.

kyocera-ecosys-M3645idn

KOMPLETNA ISPISNA RJEŠENJA ZA VAŠ URED

Ispunite podatke kako biste u kratkom roku primili ponudu